Cirurgia Refractiva amb làser

EL VALÕR DE VEURE-HI BÉ

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER

La cirurgia refractiva amb làser consisteix en modificar la forma de la còrnia amb un làser (LASIK, FEMTO-LASIK, PRK…) amb l’objectiu de corregir els defectes refractius: la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o, fins i tot, la presbícia. La cirurgia refractiva amb làser és una de les opcions més conegudes per corregir problemes de visió: la millor alternativa a l’ús d’ulleres o lents de contacte.

Truca’ns o, si ho prefereixes, et truquem

+34 646 490 981

“A visiõnclínic disposem de l’última tecnologia per a la cirurgia refractiva amb làser, la qual cosa ens permet tenir una oferta molt versàtil. Amb la nostra plataforma combinada de làser de femtosegon i làser excimer podem tractar els defectes refractius de pacients des dels 20 fins als 90 anys.”

TIPUS DE CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER

CIRURGIA FETMO-LASIK

A la cirurgia refractiva amb làser, coneguda com a FEMTO-LASIK, utilitzem, en primer lloc, un làser de femtosegon. A visiõnclinic disposem del làser de femtosegon més precís que existeix actualment: treballa en mil bilionèssimes fraccions de segon i reprodueix amb exactitud les microincisions, prèviament dissenyades pel cirurgià a l’ordinador. Amb aquest làser, fem una mena de finestra a la part anterior de la còrnia. Després, modifiquem la curvatura de la còrnia mitjançant un segon làser, el làser excímer. 

 

El nostre làser excímer és també d’última generació i incorpora la tecnologia més avançada, que genera una llum ultraviolada, invisible i freda que, en comptes de tallar o cremar, genera prou energia per separar les molècules dels teixits. Un cop modificada la curvatura de la còrnia, eliminant el defecte refractiu, es reposa la finestra que es va fer amb el primer làser a la seva posició inicial.

CIRURGIA PRK

En alguns pacients no és possible fer la cirurgia refractiva FEMTO-LASIK, ja que la seva còrnia és fina. En aquests casos, s’empra la tècnica quirúrgica PRK: es retira la capa més superficial de la còrnia, coneguda com a epiteli, i es modifica la curvatura corneal amb el làser excímer. Posteriorment, es col·loca una lent de contacte fins que torna a créixer l’epiteli cobrint la superfície corneal modificada.

 

Tant la cirurgia refractiva FEMTO-LASIK com la PRK són intervencions ambulatòries, indolores i de curta durada, d’entre 10 i 15 minuts. Per dur-les a terme només cal una anestèsia tòpica, administrada prèviament en forma de gotes. Després de la intervenció, la visió serà borrosa, però l’endemà de l’operació la visió ja sol ser força bona per dur a terme una vida normal, millorant els dies successius.

CIRURGIA DE PRESBÍCIA SUPRACOR
PRESBILASIK

L’algoritme del làser excímer Supracor és capaç de modificar de manera segura i eficaç la curvatura corneal en pacients seleccionats, permetent un millor enfocament de prop i, per tant, independència d’ulleres quan apareix la vista cansada o presbícia al voltant dels 40 anys.

EL NOSTRE LÀSER

A visiõnclínic disposem d’una plataforma d’última generació, tant pel que fa al làser de femtosegon com pel que fa al làser excimer. Comptem amb el làser de femtosegunt VICTUS™ de la companyia Bausch & Lomb®. Es tracta de la darrera generació d’aquest tipus de làser i ofereix una gran versatilitat: tant permet fer cirurgia intraocular (cirurgia de cataracta amb lents premium multifocals), com cirurgia corneal/refractiva. Un làser que destaca per la seva rapidesa –és un dels més veloços del mercat–, i seguretat.

 

D’altra banda, treballem amb un làser excimer TENEO™ 317 Model 2, de la mateixa Bausch & Lomb®, i també el més ràpid del mercat en la seva categoria. A més, permet fer tractaments que cap altre làser realitzava anteriorment, especialment pel que fa a la presbícia.

 

La nostra plataforma combinada de làser de femtosegon i làser excimer ens permet tractar pacients des dels 20 anys, fins als 90.

PER A QUÈ SERVEIX LA CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER?

MIOPIA

Group 81

La miopia apareix quan el globus ocular és una mica més llarg del normal o quan la còrnia és molt corba. Els raigs de llum s’enfoquen anteriorment a la retina i fa que la visió no sigui nítida.

HIPERMETROPIA

Group 81 (1)

Es pateix hipermetropia quan es té un globus ocular més curt o una còrnia massa aplanada, i la llum s’enfoca darrere de la retina. Això faque la visió de prop i, de vegades, la de lluny, siguin borroses.

ASTIGMATISME

Group 81 (2)

L’astigmatisme es presenta quan la còrnia s’encorba o s’aplana de manera desigual en els meridians. Aleshores s’altera l’enfocament de la visió de prop i de lluny i es produeix l’astigmatisme.

PRESBÍCIA

Group 81 (3)

La presbicia és un procés natural en què, amb el pas dels anys, l’esgotament d’un múscul intern de l’ull fa que el cristal·lí no en pugui variar la curvatura i es perdi capacitat d’enfocament.

PRIMERA VISITA I ESTUDI DEL CAS

Abans de la cirurgia refractiva amb làser, hem de dur a terme un estudi previ exhaustiu per descartar contraindicacions per a la intervenció i determinar la millor tècnica per a cada pacient.

VOLS ESTAR AL DIA DELS NOSTRES ÚLTIMS TRACTAMENTS, NOVETATS I OFERTES?

VISIÕNBLOG+

Cataractes

Biometria, la prova per calcular la lent intraocular

La biometria és una prova fonamental en oftalmologia per mesurar paràmetres de l’ull i calcular així la potència de les lents intraoculars: ja siguin les que substitueixen el cristal·lí en l’operació de cataractes o les que es col·loquen davant del cristal·lí per corregir defectes de graduació o refractius. Ens ho expliquen Xavier Corretger, el nostre especialista en cataracta, i la nostra optometrista Emma Pons.

LLEGIR MÉS »
Retina

Com afecta la hipertensió arterial a la salut ocular?

Tensió arterial i tensió ocular no són el mateix. Les dues poden causar danys als ulls quan estan massa elevats, però no estan relacionades entre si. Avui parlem de com la hipertensió arterial pot afectar la nostra salut visual, especialment a la retina, amb l’especialista en retina de visiõnclinic, la Dra. Anna Sala.

LLEGIR MÉS »
Cataractes

Cirurgia de cataractes: FAQS

Com puc prevenir les cataractes? Es poden operar tots dos ulls alhora? És necessari l’ingrés en aquest tipus d’intervencions? Poden aprofitar per corregir-me la vista cansada? El nostre oftalmòleg especialista en cataractes, Xavier Corretger, ens en dona les respostes.

LLEGIR MÉS »

PROFESSIONALS EXPERTS EN CIRURGIA REFRACTIVA

Dr. Fabián Farias

Dr Fabian Farías

PEDIR CITA

Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una cita lo antes posible.

DEMANA CITA

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una cita el més aviat possible.