Cirurgia Refractiva

EL VALÕR DE VEURE-HI BÉ

CIRURGIA REFRACTIVA

La cirurgia refractiva és el conjunt de tècniques quirúrgiques que tenen com a finalitat eliminar o minimitzar els defectes refractius oculars. Aquests problemes de refracció són: la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme i la presbícia. Els procediments de cirurgia refractiva són: la cirurgia làser (LASIK o PRK) o les lents intraoculars (pseudofàquiques i fàquiques).

Truca’ns o, si ho prefereixes, et truquem

+34 646 490 981

“A visiõnclínic posem a la teva disposició una fórmula única a Espanya: professionals formats als millors centres del món, amb la millor tecnologia en cirurgia refractiva i en un hospital universitari, on formació i recerca són pilars fonamentals”

PER QUÈ OPERAR-SE ELS ULLS A VISIÕNCLÍNIC+?

Excelencia médica en oftalmología

EXPERIÈNCIA CONTRASTADA

Els nostres cirurgians són referents i especialistes en l’ús de totes les tècniques de cirurgia refractiva. El Dr. Josep Torras i el Dr. Fabian Farias s’ocupen de la cirurgia refractiva per al tractament de la miopia, la hipermetropia i l’astigmatisme mitjançant cirurgia làser o amb la implantació de lents intraoculars.

L’ÚLTIMA I MILLOR TECNOLOGIA

La nova àrea quirúrgica de visiõnclínic està dotada amb els últims avenços per a la cirurgia refractiva: microscopis Zeiss® Artevo® amb tomografia integrada i visualització 3D, femtolàser Victus B&L® i Làser Excímer® TENEU™ 2. Amb aquest darrer podem corregir miopia, hipermetropia, astigmatisme i presbícia (vista cansada). A més, permet corregir una diòptria en tan sols 1,6 segons, amb una alta precisió, i inclou SUPRACOR™, que fa possible la correcció de la presbícia a la còrnia. Les lents intraoculars implantades són de les marques comercials més reconegudes: Bausch & Lomb®, Johnson&Johnson®, Alcon®, Zeiss®, PhysIOL®, STAAR®, entre d’altres.

multidisciplinar

EQUIP MULTIDISCIPLINAR

A visiõnclínic tenim un equip format per oftalmòlegs del Clínic Barcelona, especialistes no només en cirurgia refractiva, sinó en totes les àrees de l’oftalmologia. A més, treballem amb un equip d’optometristes i infermeres especialitzades, cosa que ens permet oferir una oferta integral per a la teva salut visual. El fet d’estar integrats al Clínic, ens permet estar en contacte directe amb professionals d’aquelles àrees d’atenció que puguin estar implicades en el tractament de la cirurgia refractiva.

Prestigio internacional en oftalmología

REFERENTS EN RECERCA

Pertànyer a un hospital universitari com el Clínic Barcelona comporta una contínua actualització i una activitat constant en investigació de tot el personal de visiõnclínic. Els nostres professionals experts en cirurgia refractiva han publicat estudis a les principals revistes científiques de l’especialitat. A més, l’aposta per un model de recerca translacional ens fa capaços de transformar el coneixement científic en resultats tangibles per al pacient.

TRACTAMENTS BASATS EN L'EVIDÈNCIA CIENTÍFICA

Tots els tractaments que oferim a visiõnclínic i, en aquest cas, les diferents opcions de cirurgia refractiva per al tractament de la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme, estan basats en l’evidència científica publicada sobre això. La salut dels nostres pacients és el primer. És, per aquest motiu i per garantir la seva seguretat, que basem la nostra atenció en els darrers avenços mèdics disponibles a la literatura.

blank

QUÈ ÉS LA CIRURGIA REFRACTIVA?

La cirurgia refractiva és un tipus d’intervenció quirúrgica oftalmològica per corregir, intervenint a la còrnia o al cristal·lí, aquells defectes refractius deguts a una alteració en l’enfocament d’imatges a la retina.

Aquests defectes refractius són principalment la miopia, la hipermetropia i l’astigmatisme. S’hi hauria d’afegir, en menor mesura, la presbícia. La seva magnitud s’expressa en diòptries i, en el cas de l’astigmatisme, també mitjançant un eix (expressat en graus), que n’indica l’orientació. Tots els defectes refractius es poden corregir recorrent a diferents tipus d’intervenció: cirurgia làser o cirurgia refractiva intraocular o incessional.

PER A QUÈ SERVEIX LA CIRURGIA REFRACTIVA?

MIOPIA

Group 81

La miopia apareix quan el globus ocular és una mica més llarg del normal o quan la còrnia és molt corba. Aleshores, els raigs de llum s’enfoquen de manera anterior a la retina i fa que la visió no sigui nítida.

HIPERMETROPIA

Group 81 (1)

Es pateix hipermetropia quan es té un globus ocular més curt o una còrnia massa aplanada, i la llum s’enfoca darrere de la retina. Això fa que la visió de prop, i de vegades la de lluny, siguin borroses.

ASTIGMATISME

Group 81 (2)

L’astigmatisme es presenta quan la còrnia s’incorba o s’aplana de manera desigual en els meridians alterant l’enfocament de la visió de prop i de lluny.

PRESBÍCIA

Group 81 (3)

La presbícia és un procés natural en què, amb el pas dels anys, l’esgotament d’un múscul intern de l’ull provoca que el cristal·lí no en pugui variar la curvatura i es perdi capacitat d’enfocament.

PRIMERA VISITA I ESTUDI DEL CAS

Demana cita sense compromís. T’atendrà un dels nostres experts professionals que seguirà el teu cas des del principi i fins després de la cirurgia.

TIPUS DE CIRURGIA REFRACTIVA?

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER

La cirurgia refractiva amb làser consisteix en modificar la forma de la còrnia amb un làser (LASIK, FEMTO-LASIK, PRK…) amb l’objectiu de corregir els defectes refractius: la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o, fins i tot, la presbícia.

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LENTS INTRAOCULARS

En alguns pacients, el risc/benefici de corregir un defecte refractiu amb cirurgia refractiva amb làser és massa alt, ja sigui per la magnitud del defecte, o per la presència d’una irregularitat o gruix fi de la còrnia. En aquests casos, és preferible implantar lents intraoculars.

VOLS ESTAR AL DIA DE LES ÚLTIMS TRACTAMENTS, NOVETATS I OFERTES DE VISIÕNCLÍNIC?

VISIÕNBLOG

Cataractes

Biometria, la prova per calcular la lent intraocular

La biometria és una prova fonamental en oftalmologia per mesurar paràmetres de l’ull i calcular així la potència de les lents intraoculars: ja siguin les que substitueixen el cristal·lí en l’operació de cataractes o les que es col·loquen davant del cristal·lí per corregir defectes de graduació o refractius. Ens ho expliquen Xavier Corretger, el nostre especialista en cataracta, i la nostra optometrista Emma Pons.

LLEGIR MÉS »
Retina

Com afecta la hipertensió arterial a la salut ocular?

Tensió arterial i tensió ocular no són el mateix. Les dues poden causar danys als ulls quan estan massa elevats, però no estan relacionades entre si. Avui parlem de com la hipertensió arterial pot afectar la nostra salut visual, especialment a la retina, amb l’especialista en retina de visiõnclinic, la Dra. Anna Sala.

LLEGIR MÉS »
Cataractes

Cirurgia de cataractes: FAQS

Com puc prevenir les cataractes? Es poden operar tots dos ulls alhora? És necessari l’ingrés en aquest tipus d’intervencions? Poden aprofitar per corregir-me la vista cansada? El nostre oftalmòleg especialista en cataractes, Xavier Corretger, ens en dona les respostes.

LLEGIR MÉS »

PROFESSIONALS EXPERTS ES CIRURGIA REFRACTIVA

Dr. Fabián Farias

Dr. Fabián Farías

PEDIR CITA

Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una cita lo antes posible.

DEMANA CITA

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una cita el més aviat possible.