Cirurgia Refractiva

EL VALÕR DE VEURE-HI BÉ

CIRURGIA REFRACTIVA

La cirurgia refractiva és el conjunt de tècniques quirúrgiques que tenen com a finalitat eliminar o minimitzar els defectes refractius oculars. Aquests problemes de refracció són: la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme i la presbícia. Els procediments de cirurgia refractiva són: la cirurgia làser (LASIK o PRK) o les lents intraoculars (pseudofàquiques i fàquiques).

Truca’ns o, si ho prefereixes, et truquem

+34932279391

A visiõnclínic+ posem a la teva disposició una fórmula única a Espanya: professionals formats als millors centres del món, amb la millor tecnologia en cirurgia refractiva i en un hospital universitari, on formació i recerca són pilars fonamentals.

Dr. Jorge Peraza – Nieves

Oftalmòleg especialista en cirurgia refractiva

OBRE ELS ULLS, TREU-TE LES ULLERES!

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER PER A MIOPIA, HIPERMETROPIA I ASTIGMATISME

Oferta de llançament

1.200€ 1.000€ per cada ull

PER QUÈ OPERAR-SE ELS ULLS A VISIÕNCLÍNIC+?

EXPERIÈNCIA CONTRASTADA

Els nostres cirurgians són referents i especialistes en l’ús de totes les tècniques de cirurgia refractiva. El Dr. Jorge Peraza-Nieves i el Dr. Josep Torras s’ ocupen de la cirurgia refractiva per al tractament de la miopia, la hipermetropia i l’astigmatisme mitjançant cirurgia làser o amb laimplantació de lents intraoculars.

L’ÚLTIMA I MILLOR TECNOLOGIA

La nova àrea quirúrgica de visiõnclínic+ està dotada amb els més recents avenços per a la cirurgia refractiva: microscopis Zeiss® Artevo® amb tomografia integrada i visualització 3D, femtolàser Victus B&L® i Làser Excímer® TENEU™ 2. Amb aquest darrer podem corregir miopia, hipermetropia, astigmatisme i presbícia (vista cansada). A més, permet corregir una diòptria en tan sols 1,6 segons, amb una alta precisió, i inclou SUPRACOR™, que fa possible la correcció de la presbícia a la còrnia. Les lents intraoculars implantades són de les marques comercials més reconegudes: Bausch & Lomb®, Johnson&Johnson®, Alcon®, Zeiss®, PhysIOL®, STAAR®, entre d’altres.

Group 42

EQUIP MULTIDISCIPLINAR

A visiõnclínic+ comptem amb un equip format per oftalmòlegs de l’Hospital Clínic de Barcelona i de barnaclínic+, especialistes no només en cirurgia refractiva, sinó en totes les àrees de l’oftalmologia. A més, treballem amb un equip d’optometristes i infermeres especialitzades, cosa que ens permet oferir una oferta integral per a la teva salut visual. De fet, a l’estar integrats al Grup Hospital Clínic, estem en contacte directe amb professionals d’aquelles àrees d’atenció que puguin estar implicades en eltractament de la cirurgia refractiva.

REFERENTS EN RECERCA

Pertànyer a un hospital universitari com l’ Hospital Clínic de Barcelona comporta una contínua actualització i una activitat constant en investigació de tot el personal de visiõnclínic+. Els nostres professionals experts en cirurgia refractiva han publicat estudis a les principals revistes científiques de l’especialitat. A més, l’aposta per un model de recerca translacional ens fa capaços de transformar el coneixement científic en resultats tangibles per al pacient.

TRACTAMENTS BASATS EN L'EVIDÈNCIA CIENTÍFICA

Tots els tractaments que oferim a visiõnclínic+ i, en aquest cas, les diferents opcions de cirurgia refractiva per al tractament de la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme, estan basats en l’evidència científica publicada sobre això. La salut dels nostres pacients és el primer. És, per aquest motiu i per garantir la seva seguretat, que basem la nostra atenció en els darrers avenços mèdics disponibles a la literatura.

blank

QUÈ ÉS LA CIRURGIA REFRACTIVA?

La cirurgia refractiva és un tipus d’intervenció quirúrgica oftalmològica per corregir, intervenint a la còrnia o al cristal·lí, aquells defectes refractius deguts a una alteració en l’enfocament d’imatges a la retina.

Aquests defectes refractius són principalment la miopia, la hipermetropia i l’astigmatisme. S’hi hauria d’afegir, en menor mesura, la presbícia. La seva magnitud s’expressa en diòptries i, en el cas de l’astigmatisme, també mitjançant un eix (expressat en graus), que n’indica l’orientació. Tots els defectes refractius es poden corregir recorrent a diferents tipus d’intervenció: cirurgia làser o cirurgia refractiva intraocular o incessional.

PER QUÈ SERVEIX LA CIRURGIA REFRACTIVA?

MIOPIA

Group 81

La miopia apareix quan el globus ocular és una mica més llarg del normal o quan la còrnia és molt corba. Aleshores, els raigs de llum s’enfoquen de manera anterior a la retina i fa que la visió no sigui nítida.

HIPERMETROPIA

Group 81 (1)

Es pateix hipermetropia quan es té un globus ocular més curt o una còrnia massa aplanada, i la llum s’enfoca darrere de la retina. Això fa que la visió de prop, i de vegades la de lluny, siguin borroses.

ASTIGMATISME

Group 81 (2)

L’astigmatisme es presenta quan la còrnia s’incorba o s’aplana de manera desigual en els meridians alterant l’enfocament de la visió de prop i de lluny.

PRESBÍCIA

Group 81 (3)

La presbícia és un procés natural en què, amb el pas dels anys, l’esgotament d’un múscul intern de l’ull provoca que el cristal·lí no en pugui variar la curvatura i es perdi capacitat d’enfocament.

PRIMERA VISITA I ESTUDI DEL CAS

Demana cita sense compromís. T’atendrà un dels nostres experts professionals que seguirà el teu cas des del principi i fins després de la cirurgia.

TIPUS DE CIRURGIA REFRACTIVA?

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER

La cirurgia refractiva amb làser consisteix en modificar la forma de la còrnia amb un làser (LASIK, FEMTO-LASIK, PRK…) amb l’objectiu de corregir els defectes refractius: la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme o, fins i tot, la presbícia.

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LENTS INTRAOCULARS

En alguns pacients, el risc/benefici de corregir un defecte refractiu amb cirurgia refractiva amb làser és massa alt, ja sigui per la magnitud del defecte, o per la presència d’una irregularitat o gruix fi de la còrnia. En aquests casos, és preferible implantar lents intraoculars.

VOLS ESTAR AL DIA DE LES ÚLTIMS TRACTAMENTS, NOVETATS I OFERTES DE VISIÕNCLÍNIC+?

VISIÕNBLOG+

Proves diagnòstiques

Retinografia: per a què serveix la fotografia de la retina o fons d’ull?

La retinografia és una de les proves bàsiques de la consulta d’oftalmologia: una fotografia de la retina o el fons d’ull que forma part de l’examen oftalmològic que qualsevol s’hauria de fer periòdicament, especialment a partir dels 40 anys, per prevenir qualsevol malaltia visual. És molt senzilla i permet detectar alteracions molt precoces. Ens ho explica l’optometrista de visiõnclinic+ Emma Pons.

LLEGIR MÉS »
Proves diagnòstiques

Campimetria: què és i quan està indicada

La campimetria és una de les proves diagnòstiques més importants en oftalmologia. Permet mesurar el camp visual del pacient, és a dir, tot allò que el seu ull pot veure, tant si el té davant com als costats. És molt senzilla i permet detectar possibles problemes o alteracions que afecten la visió perifèrica. Ens ho explica l’optometrista de visiõnclinic+ Patricia Martín.

LLEGIR MÉS »
Proves diagnòstiques

L’estudi de l’ull amb OCT, la prova de diagnòstic no invasiva que cada cop es fa servir més

L’OCT és una tècnica de diagnòstic per la imatge que, en els darrers anys, s’ha convertit en imprescindible a les consultes d’oftalmologia gràcies als seus incomptables avantatges. És senzilla, no invasiva i facilita el control i el seguiment de qualsevol malaltia de la retina. Si pateixes de glaucoma o uveïtis segur que n’has sentit a parlar. I si no, el Dr Alfredo Adam, director de visiõnclinic+ t’ho explica.

LLEGIR MÉS »

PROFESSIONALS EXPERTS ES CIRURGIA REFRACTIVA

PEDIR CITA

Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una cita lo antes posible.

DEMANA CITA

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una cita el més aviat possible.