VISIÕNBLOG

9 de juliol de 2024
Quan el pacient arriba a visiõnclínic, sigui per primera vegada o per visita de seguiment, l'equip d'optometria s'encarrega de dur a terme totes les proves necessàries per oferir el millor diagnòstic possible. En funció de la patologia, i sempre a criteri de l'oftalmòleg, farem unes proves o unes altres. Ens ho explica la nostra optometrista Emma Pons.
23 de maig de 2024
La biometria és una prova fonamental en oftalmologia per mesurar paràmetres de l'ull i calcular així la potència de les lents intraoculars: ja siguin les que substitueixen el cristal·lí en l'operació de cataractes o les que es col·loquen davant del cristal·lí per corregir defectes de graduació o refractius. Ens ho expliquen Xavier Corretger, el nostre especialista en cataracta, i la nostra optometrista Emma Pons.
28 d’agost de 2023
La retinografia és una de les proves bàsiques de la consulta d'oftalmologia: una fotografia de la retina o el fons d'ull que forma part de l'examen oftalmològic que qualsevol s'hauria de fer periòdicament, especialment a partir dels 40 anys, per prevenir qualsevol malaltia visual. És molt senzilla i permet detectar alteracions molt precoces. Ens ho explica l'optometrista de visiõnclinic+ Emma Pons.
14 de juny de 2023
Una cataracta és l'opacitat del cristal·lí, responsable d'enfocar les imatges a la retina que, amb el pas dels anys, envelleix i perd transparència. Per corregir les cataractes cal retirar la part que ha perdut la transparència del cristal·lí i substituir-la per una Lent intraocular (LIO) transparent, que romandrà sempre dins de l'ull del pacient. Però, quin tipus de lents existeixen?
20 d’abril de 2023
La campimetria és una de les proves diagnòstiques més importants en oftalmologia. Permet mesurar el camp visual del pacient, és a dir, tot allò que el seu ull pot veure, tant si el té davant com als costats. És molt senzilla i permet detectar possibles problemes o alteracions que afecten la visió perifèrica. Ens ho explica l'optometrista de visiõnclinic+ Patricia Martín.
31 de gener de 2023
L'OCT és una tècnica de diagnòstic per la imatge que, en els darrers anys, s'ha convertit en imprescindible a les consultes d'oftalmologia gràcies als seus incomptables avantatges. És senzilla, no invasiva i facilita el control i el seguiment de qualsevol malaltia de la retina. Si pateixes de glaucoma o uveïtis segur que n'has sentit a parlar. I si no, el Dr Alfredo Adam, director de visiõnclinic+ t'ho explica.
21 de juliol de 2022
Realitzem el primer implant de drenatge de glaucoma EyeWatch de Catalunya i tercer d'Espanya! "Es tracta de la cirurgia de glaucoma més capdavantera que existeix actualment", ens explica Elena Milla, la cirurgiana que ho ha realitzat i una de les oftalmòlogues especialistes de glaucoma de l'equip mèdic de Visiõnclinic.

PEDIR CITA

Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una cita lo antes posible.

DEMANA CITA

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una cita el més aviat possible.