VISIÕNBLOG+

28 d’agost de 2023
La retinografia és una de les proves bàsiques de la consulta d'oftalmologia: una fotografia de la retina o el fons d'ull que forma part de l'examen oftalmològic que qualsevol s'hauria de fer periòdicament, especialment a partir dels 40 anys, per prevenir qualsevol malaltia visual. És molt senzilla i permet detectar alteracions molt precoces. Ens ho explica l'optometrista de visiõnclinic+ Emma Pons.
20 d’abril de 2023
La campimetria és una de les proves diagnòstiques més importants en oftalmologia. Permet mesurar el camp visual del pacient, és a dir, tot allò que el seu ull pot veure, tant si el té davant com als costats. És molt senzilla i permet detectar possibles problemes o alteracions que afecten la visió perifèrica. Ens ho explica l'optometrista de visiõnclinic+ Patricia Martín.
31 de gener de 2023
L'OCT és una tècnica de diagnòstic per la imatge que, en els darrers anys, s'ha convertit en imprescindible a les consultes d'oftalmologia gràcies als seus incomptables avantatges. És senzilla, no invasiva i facilita el control i el seguiment de qualsevol malaltia de la retina. Si pateixes de glaucoma o uveïtis segur que n'has sentit a parlar. I si no, el Dr Alfredo Adam, director de visiõnclinic+ t'ho explica.
21 de juliol de 2022
Realitzem el primer implant de drenatge de glaucoma EyeWatch de Catalunya i tercer d'Espanya! "Es tracta de la cirurgia de glaucoma més capdavantera que existeix actualment", ens explica Elena Milla, la cirurgiana que ho ha realitzat i una de les oftalmòlogues especialistes de glaucoma de l'equip mèdic de Visiõnclinic.
23 de maig de 2022
Són diversos els problemes de caràcter oftalmològic secundaris a la paràlisi facial: dolor ocular, llagrimeig excessiu, caiguda de la parpella inferior, dificultat de tancament... “L'avaluació oftalmològica hauria de ser una de les primeres a fer per prevenir complicacions com l'úlcera corneal ", Jessica Matas, especialista en oculoplàstica.

PEDIR CITA

Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una cita lo antes posible.

DEMANA CITA

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una cita el més aviat possible.