Cirurgia Refractiva amb lent intraocular

EL VALÕR DE VEURE-HI BÉ

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LENTS INTRAOCULARS

En alguns pacients el risc/benefici de corregir un defecte refractiu amb cirurgia refractiva amb làser és massa alt, bé per la magnitud del defecte (nombre de diòptries), bé per la presència d’una irregularitat o gruix fi de la còrnia. En aquests casos, cal corregir el defecte refractiu (miopia, astigmatisme, hipermetropia) mitjançant l’implant d’una lent intraocular.

Truca’ns o, si ho prefereixes, et truquem

+34932279391

A visiõnclínic+ disposem de les eines més avançades, com el microscopi ARTEVO 800 de ZEISS® o el làser de femtosegunt VICTUS™ de Bausch & Lomb®. Podem implantar tota mena de lents intraoculars i treballem amb les marques comercials més reconegudes

Dr. Josep Torras Sanvicens
Oftalmòleg especialista en cirurgia refractiva amb lents intraoculars

OBRE ELS ULLS, TREU-TE LES ULLERES!

CIRURGIA REFRACTIVA AMB LÀSER PER A MIOPIA, HIPERMETROPIA I ASTIGMATISME

Oferta de llançament

1.200€ 1.000€ per cada ull

TIPUS DE LENTS INTRAOCULARS

LENT INTRAOCULAR PSEUDOFÀQUICA

La cirurgia refractiva amb lent intraocular pseudofàquica consisteix en extreure el cristal·lí mitjançant l’emulsificació ultrasònica del cristal·lí (Facoemulsificació), que pot ser assistida amb làser de femtosegon. Es completa el procediment implantant una lent intraocular que pot ser de diferents tipus:

  • Lent intraocular monofocal: corregeix el defecte refractiu esfèric de visió llunyana o miopia.
  • Lent intraocular monofocal tòrica: corregeix defecte de lluny, incloent-hi l’ astigmatisme.
  • Lent intraocular trifocal: corregeix el defecte refractiu de lluny i de prop (miopia i hipermetropia).
  • Lent intraocular trifocal tòrica: corregeix defectes tant de lluny com de prop (miopia i hipermetropia), inclòs astigmatisme.
  • Lents de focus estès (EDoF Extended Depth of Focus): corregeixen defectes de lluny millorant la visió intermèdia. Poden ser tòriques, si voleu corregir l’astigmatisme.

LENT INTRAOCULAR FÀQUICA

La cirurgia refractiva amb lent intraocular fàquica consisteix en implantar una lent molt fina, d’un material de colàmer, davant del cristal·lí i darrere de l’iris. Aquestes lents fàquiques són conegudes amb el nom ICL (Intraocular Contact Lens). És un procediment reversible (es pot explantar/recanviar en cas de necessitat) i permet conservar l’acomodació (capacitat del cristal·lí d’enfocar de prop) sempre que la presbícia no s’hagi establert. Cal que la càmera anterior no sigui gaire estreta (2,80 mm entre endoteli i cara anterior del cristal·lí).

Amb les lents fàquiques es pot corregir una miopia de fins a -18 diòptries, una hipermetropia de fins a un màxim de +10 diòptries (encara que aquests pacients solen tenir càmeres estretes que contraindiquen el seu implant) i un astigmatisme de fins a 6 diòptries.

LA INTERVENCIÓ

La cirurgia refractiva amb lent intraocular és una intervenció completament ambulatòria (sense ingrés). A més, es realitza mitjançant anestèsia tòpica realitzant una incisió corneal de 2.2 mm. No cal posar sutures i el pacient pot sortir de quiròfan amb l’ull destapat, encara que la visió inicial és borrosa i hi pot haver fotofòbia, ja que cal dilatar la pupil·la per a aquest tipus d’intervenció.

Cal completar un mes de tractament amb gotes antibiòtiques i antiinflamatòries. D’altra banda, per operar els dos ulls amb lents intraoculars , s’aconsella separar els dos procediments com a mínim 1 setmana.

LA INTERVENCIÓ

La cirurgia refractiva amb lent intraocular és una intervenció completament ambulatòria (sense ingrés). A més, es realitza mitjançant anestèsia tòpica realitzant una incisió corneal de 2.2 mm. No cal posar sutures i el pacient pot sortir de quiròfan amb l’ull destapat, encara que la visió inicial és borrosa i hi pot haver fotofòbia, ja que cal dilatar la pupil·la per a aquest tipus d’intervenció.

Cal completar un mes de tractament amb gotes antibiòtiques i antiinflamatòries. D’altra banda, per operar els dos ulls amb lents intraoculars , s’aconsella separar els dos procediments com a mínim 1 setmana.

PER A QUÈ SERVEIX LA CIRURGIA AMB LENTS INTRAOCULARS?

MIOPIA

Group 81

La miopia apareix quan el globus ocular és una mica més llarg del normal o quan la còrnia és molt corba. Aleshores els raigs de llum s’enfoquen de manera anterior a la retina i això fa que la visió no sigui nítida.

HIPERMETROPIA

Group 81 (1)

Es pateix d’ hipermetropia quan es té un globus ocular més curt o una còrnia massa aplanada, i aleshores la llum s’enfoca darrere de la retina. Fa que la visió de prop i, de vegades, la de lluny, siguin borroses.

ASTIGMATISME

Group 81 (2)

L’ astigmatisme es presenta quan la còrnia s’encorba o s’aplana de manera desigual en els seus meridians alterant així l’enfocament de la visió de prop i de lluny. Això és el que es coneix com a astigmatisme.

PRIMERA VISITA I ESTUDI DEL CAS

Demana cita sense compromís. T’atendrà un dels nostres professionals que seguirà el teu cas des de l’estudi previ i fins després de la cirurgia refractiva amb lents intraoculars.

¿QUIERES ESTAR AL DÍA DE NUESTROS ÚLTIMOS TRATAMIENTOS, NOVEDADES Y OFERTAS?

VISIÕNBLOG+

Proves diagnòstiques

Retinografia: per a què serveix la fotografia de la retina o fons d’ull?

La retinografia és una de les proves bàsiques de la consulta d’oftalmologia: una fotografia de la retina o el fons d’ull que forma part de l’examen oftalmològic que qualsevol s’hauria de fer periòdicament, especialment a partir dels 40 anys, per prevenir qualsevol malaltia visual. És molt senzilla i permet detectar alteracions molt precoces. Ens ho explica l’optometrista de visiõnclinic+ Emma Pons.

LLEGIR MÉS »
Proves diagnòstiques

Campimetria: què és i quan està indicada

La campimetria és una de les proves diagnòstiques més importants en oftalmologia. Permet mesurar el camp visual del pacient, és a dir, tot allò que el seu ull pot veure, tant si el té davant com als costats. És molt senzilla i permet detectar possibles problemes o alteracions que afecten la visió perifèrica. Ens ho explica l’optometrista de visiõnclinic+ Patricia Martín.

LLEGIR MÉS »
Proves diagnòstiques

L’estudi de l’ull amb OCT, la prova de diagnòstic no invasiva que cada cop es fa servir més

L’OCT és una tècnica de diagnòstic per la imatge que, en els darrers anys, s’ha convertit en imprescindible a les consultes d’oftalmologia gràcies als seus incomptables avantatges. És senzilla, no invasiva i facilita el control i el seguiment de qualsevol malaltia de la retina. Si pateixes de glaucoma o uveïtis segur que n’has sentit a parlar. I si no, el Dr Alfredo Adam, director de visiõnclinic+ t’ho explica.

LLEGIR MÉS »

PROFESSIONALS EXPERTS EN LENTS INTRAOCULARS

PEDIR CITA

Rellena el siguiente formulario y nos pondremos en contacto contigo para ofrecerte una cita lo antes posible.

DEMANA CITA

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per oferir-te una cita el més aviat possible.